Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ako netko voli analize...

VIDEO: Pogledajte iskrenu reakciju Guardiole koja je oduševila navijače

Na druženju s navijačima Bayerna Pep Guardiola je ostao iznenađen analizom jednog Bayernova fana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sjećate se kada je Wolfsburg pregazio Bayern prije nešto manje od godinu dana? U prvoj utakmici nakon zimske stanke Vukovi su 30. siječnja dočekali Bavarce i razbili ih 4:1. Briljirao je tada Kevin de Bruyne s dva pogotka i asistencijom, a bio je to najveći poraz Bayerna u gostima pod vodstvom Pepa Guardiole.

Kako su u toj utakmici njegovi nogometaši trebali čuvati sjajnog Belgijanca, koji je danas u Manchester Cityju, objasnio je jedan Bayernov navijač na taktičkoj ploči prilikom druženja navijača i trenera.

Guardiola je slušao mladićevu analizu, a kada je ovaj završio iskrenuo mu zapljeskao. Njegova reakcija nasmijala je sve u publici. Katalonac je poznat kao manijakalni ljubitelj nogometne taktike u kojoj je u modernom nogometu danas jedan od vodećih stručnjaka i inovatora.

Zanimljivo, nakon tog poraza na startu prošle godine, Bayern je nanizao 10 utakmica bez poraza uz tek jedan remi, a Wolfsburgu se do kraja osvetio ove jeseni kad su ih u 6. kolu napunili s 5:1. No, kada znamo da su ove jeseni pet komada u Münchenu primili Arsenal, Borussia Dortmund, Hamburg i Dinamo, Vukovi se nemaju čega sramiti…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider