Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
cijena - nebitna

Sv. Nikola posjetio Guardiolu i darovao mu ugovor: Pep otkrio kada pada odluka

Nakon što su u subotu osigurali proljetni naslov prvaka njemačke Bundeslige nogometaši minhenskog Bayerna iskoristili su nedjelju kako bi se družili sa svojim navijačima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ususret danu svetog Nikole (6. prosinac) nogometaši Bayerna odradili su tradicionalno druženje sa svojim navijačima. Među nazočnima bio je i trener Pep Guardiola, koji posljednjih mjeseci puni rubrike svjetskih naslovnica. Razlog nisu toliko igre Bayerna, koliko drama oko njegovog ugovora koji ističe na kraju aktualne sezone.

Bayern želi da Guardiola nastavi s njima, dok Španjolac i dalje tajanstveno šuti o svojoj odluci. Prije samo koji dan u medijima se pojavila informacija da je Guardiola potpisao predugovor s Manchester Cityjem. Koliko u tome ima istine teško je reći, no ono što su mu navijači na nedjeljnom okupljanju priredili, odnosno sama Guardiolina reakcija na to, dobar je predznak za sve ljubitelje bavarskog kluba.

Pep je sretan u Münchenu

Navijač obučen u sv. Nikolu prišao mu je s 'praznim' ugovorom i rekao "evo ga Pep. Potpiši i napiši cijenu koju tražiš". Guardiola je isprve ostao iznenađen, a potom je prihvatio dobru šalu i zapljeskao. Pitanja oko produljenja nisu bila poželjna, no to nije spriječilo novinare da ga pitaju o njegovim osjećajima prema Münchenu.

"Grad je 'ludnica'. Obožavam ga. Jako sam zadovoljan. I moja je obitelj. Grad i sreća moje obitelji su veliki razlog u mojoj budućoj odluci oko nastavka trenerske karijere", rekao je Pep.

"Jako sam zadovoljan klubom i igračima. Volim raditi s Bayernovim zaposlenicima".

Odluka prije Božića

Predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge također je komentirao situaciju oko Pepova ugovora koji je na 'izdisaju'.

"Zna koliko ga volimo i koliko želimo da ostane. Nema ništa protiv nas. Vjerujem da će odluku donijeti prije Božića".

I hoće.

"19. prosinca idemo u goste Hannoveru prije zimske stanke. Nakon toga ću razgovarati s obitelji i čelnicima Bayerna, te ću donijeti odluku koja će biti u najboljem interesu za mene i klub".

Prema posljednjim Guardiolinim riječima nikakav ugovor s Manchester Cityjem nije potpisan, iako je to odgovorno tvrdio katalonski dnevnik Mundo Deportivo...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider