Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Zasluženo pobijedili Arsenal'

Guardiola: Dinamo moramo shvatiti ozbiljno, 45 utakmica je bez poraza

Dinamo u utorak na Allianz Areni očekuje veliko iskušenje protiv moćnog Bayern Münchena...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon senzacionalne pobjede nad Arsenalom u prvom kolu Lige, 'modri' se nadaju još jednom čudu, a iz Münchena se žele vratiti neporaženi. Trener Bayerna Josep Guardiola naglasio je kako je hrvatski prvak zasluženo pobijedio 'Topnike'.

''Svaka utakmica je važna, a sada je najvažnija ona s Dinamom. Kada pogledate kako su oni odigrali na Maksimiru, jednostavno je zaključiti zašto su pobijedili. To je jako organizirana i borbena momčad. Tehnika igrača na visokoj je razini i moramo ih shvatiti ozbiljno. Disciplinirani su u obrani, a 45 utakmica bez poraza dovoljno govori'', jasan je bio Guardiola na konferenciji za medije.

Dodao je kako forma Bavaraca raste te da ima veliko povjerenje u svoje igrače.

''Na domaćem terenu morate pobjeđivati, a trijumf bi nas doveo u lagodnu situaciju uoči susreta s Arsenalom'', mišljenja je Guardiola.

Otkrio je i kako Arturo Vidal ima poteškoća s ozljedom koljena, a u utorak bi mogao izostati i Sebastian Rode. Veseli, pak, forma napadača Roberta Lewandowskog koji je u posljednje dvije utakmice postigao čak sedam golova.

''On je bio naš ključni igrač u posljednjim pobjedama, nadam se da će nastaviti niz pogodaka '', zaključio je trener Bayerna.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider