Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To je trener

Govor u svlačionici u stilu 'Hrabrog srca': Slomljeni igrači na kraju pljeskali

Zanimljiva snimka stiže nam iz svlačionice Marseillea nakon gubitka derbija protiv PSG-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvo su svi pričali o velikoj 3:2 pobjedi Parižana na Velodromu kojom su možda izbacili Marseille iz borbe za prvaka, onda je na društvenim mrežama postala hit veličanstvena koreografija domaćih navijača, a sada je hit govor Marcela Bielse.

Genijalni argentinski trener bio je oslonac svojim nogometašima koji su hrabro 'poginuli' u ludoj atmosferi pred svojim vatrenim navijačima. Marseille je dugo bio pri samom vrhu, no sada je zaostatak za omraženim im Parižanima pet bodova. Ipak, možda nije sve gotovo, a to je svojim mladim igračima fantastično objasnio Bielsa motiviravši ih za anstavak borbe.

''Momci, teško je prihvatiti nepravdu, alili pažljivo slušajte što ću reći. Ako do kraja prvenstva budete igrali kao što ste igrali večeras, dobit ćete nagradu koju zaslužujete. Znam da u ovom trenutku ne postoji ništa što bi vas utješilo. Znam da ste apsolutno slomljeni. Niste dobili nagradu koju ste zaslužili. Ali prihvatite nepravdu i sve će biti u redu na kraju. Ostaje nam još devet utakmica. Ako u tih devet utakmica budemo igrali kao što smo večeras, nema šanse da ne dobijete nagradu koju ste zaslužili. Koliko god vam to zvučalo nevjerojatno. Progutajte otrov sada. Morate biti jaki. Odigrajte tih devet i nagrade će doći! Čestitam vam svima momci za ovo! Svima! Svima!''

Nakon ovakvog govora igrači Marseillea su zapljeskali i vjerojatno jedva čekaju da istrče na teren ove nedjelje kod Bordeauxa.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider