Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dogovor postignut

Angel Di Maria tek prvo od tri velika pojačanja Man Uniteda!

Veznjak Reala Angel di Maria odlučio se pridružiti Manchester Unitedu, prenosi ugledni Sky Sports i izvještaji iz Španjolske…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Angel di Maria igrat će za Manchester United i Louisa van Gaala! Javljaju tako strani mediji. Argentinac je veći dio ovog ljeta bio povezivan s PSG-om nakon što je na Santiago Bernabeu došao najbolji strijelac SP-a James Rodriguez.

Sjajni veznjak bio je nedvojbeno među najboljim igrača Reala prošle sezone, ali u klubu su odlučili da im više ne treba. Di Maria će biti veliko pojačanje za ManUtd koji je novu sezonu otvorio razočaravajućim porazom od Swansea. Radi se o igraču koji će momčadi s Old Trafforda donijeti ozbiljnu kvalitetu u sredini terena.

Transfer još nije službeno potvrđen, ali prema posljednjim informacijama Di Maria nema previše opcija nakon što je PSG ispao iz utrke zbog financijskog fair-playa. K tome, Manchester mu može ponuditi plaću koja je dostojna njegove kvalitete.

Dogovor je načelno postignut, a cijena transfera trebala bi biti oko 70 milijuna eura. Navodno je u svemu svoju ulogu odigrao i Cristiano Ronaldo nakon što Di Mariju više nije bilo moguće zadržati, koji mu je preporučio da je ManUtd pravi klub za njega, prenose španjolski mediji.

Nakon Di Marije još dvojica

Iz Engleske, pak, stižu vijesti da je Argentinac tek prvo od tri moguća pojačanja Crvenih vragova do kraja prijelaznog roka. Sljedeći je Daley Blind, branič Ajaxa koji može odigrati i u veznom redu. Na SP-u je pod vodstvom Louisa Van Gaala oduševio.

Još jedno pojačanje bi trebalo stići u vezni red. U engleskim medijima spominje se Van Gaalov ljubimac Nigel De Jong, ali se opet zavrtjela priča oko transfera Artura Vidala. Spominje se između 30 i 40 milijuna funti, no sumnjamo da će se Juventus složiti s tom cifrom.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider