Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trojica po dva pogotka

Golijada u Vinkovcima: Dinamo dobio Cibaliju i pobjegao Rijeci

Nisu se domaćini predavali, bili su vrlo motivirani i uporni, ali bod im je ostao nedosanjani san.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 11. kola Prve HNL u Vinkovcima su nogometaši Dinama pobijedili Cibaliju 5:2 (2:1) i opet se odvojili na vrhu ljestvice.

Dinamo je slavio u Vinkovcima uspio doći do pobjede protiv motiviranog i upornog domaćina, koji je lideru uspio zabiti dva gola, ali to nije bilo dovoljno da se izbjegne deveti poraz zaredom od Modrih. Čak trojica igrača postigli su po dva gola na ovoj utakmici sa sedam pogodaka.

Nakon što je Cibalia bolje otvorila utakmicu, Dinamo je preko Danija Olma (18) i El Arabija Hillela Soudanija (25) došao do dva laka gola u prvom dijelu. U 47. minuti na 1:2 je smanjio Marko Karamarko poslije akcije Štrkalja, ali već nakon četiri minute Zagrepčani opet vode s dva razlike nakon što je Soudani pogodio iz kaznenog udarca, dosuđenog zbog prekršaja Ikića nad Henriquezom. Cibalia se ponovno nije predala i u 63. minuti Karamarko postiže svoj drugi gol na utakmici za 2:3. U 81. minuti Armin Hodžić iz protunapada rješava pitanje pobjednika, a u 88. minuti Olmo preciznim šutem iskosa postiže konačnih 5:2.

Dinamo vodi s 29 bodova, sedam više od drugoplasirane Rijeke koja ima utakmicu manje (nedjeljno gostovanje kod Rudeša).

Pred oko 1.500 gledatelja na stadionu Cibalie sudio je Igor Križarić iz Čakovca.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider