Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čekaju vas nagrade

Glasujte za najbolji gol 3. kola UEFA Lige prvaka: Rakitić u izabranom društvu

U utorak i srijedu diljem Europe postignuti su neki sjajni pogoci. Pogledajte ih, glasujte i osvojite nagrade.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nissan i UEFA Champions League i ovog vam tjedna pružaju šansu da još jednom pogledate 5 najboljih pogodaka kola. U prva dva kola Lige prvaka kao najbolje ste izabrali onaj Alessandra Florenzija s utakmice Roma – Barcelona, te Luisa Suareza koji je u 2. kolu prekrasno zabio na utakmici Barcelona – Bayer Leverkusen.

I ovog tjedna vas čekaju vrijedne nagrade. Nogometni paket Nissan UEFA Champions League koji uključuje nogometni dres „Adidas Squadra“, sportsku jaknu „Nissan UEFA Champions League“ i sportsku bočicu Nissan. Također, svi koji odigraju 'Gol tjedna' ulaze u završno izvlačenje u kojem se dijele karte za osminu finala UEFA Lige prvaka!

Ovog tjedna birajte između ovih 5 fantastičnih golova:

Hulk (Zenit – Lyon 3:1)

U St. Petersburgu domaći je Zenit odnio sva tri boda u susretu s francuskim Lyonom. Najljepši pogodak na utakmici bio je onaj Brazilca Hulka koji je zabio za 2:1 u 56. minuti dalekometnim projektilom sa skoro 30 metara.

Ivan Rakitić (BATE – Barcelona 0:2)

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić na najljepši je mogući način proslavio uvrštavanje u 23 najbolja igrača Europe u izboru UEFA-e. Postigao je oba pogotka na gostovanju kod BATE Borisova, a onaj prvi iz 48. minute bio je uistinu savršen pogodak u rašlje. Dobio je loptu od Neymara i snažno odapeo s nekih 18 metara.

Miralem Pjanić (Leverkusen – Roma 4:4)

U istoj je skupini E odigrana ljepotica cijelog 3. kola. Leverkusen i Roma postigli su po četiri pogotka, a jedan od onih koji su se najviše izdvojili bio je onaj Miralema Pjanića iz 54. minute. Bio je to majstorski izveden slobodni udarac s 25 metara, baš u Pjanićevom stilu.

Kevin Kampl (Leverksuen – Roma 4:4)

Na istoj je utakmici osim BiH reprezentativca sjajno pogodio i reprezentativac Slovenije Kevin Kampl. Bio je to njegov prvi pogodak općenito u Ligi prvaka, a premijera je bila veličanstvena. Slovenac je prebacio poljskog vratara Rome Wojciecha Szczęsnog s drugog kraja 16-erca za smanjenje vodstva gostiju 4:3.

Saul Niguez (Atletico – Astana 4:0)

Madridski Atletico pregazio je goste iz Kazahstana, a najljepši pogodak na toj utakmici bio je onaj Saula Nigueza. Bio je to prvi pogodak na utakmici iz 23. minute, a postignut je petom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider