Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zanimljivi razlozi

Glasina iz Barcelone: Ronaldo nezadovoljan Perezom na ljeto napušta Real!

Cristiano Ronaldo spreman je napustiti Real Madrid i sljedeće sezone zaigrati negdje drugdje, vijest je to koju donosi španjolski 'Sport'...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Sport' su inače Barceloni naklonjene novine, pa cijelu priču treba uzeti s rezervom. Ali daju neke zanimljive razloge potencijalnog Ronaldovog odlaska. Taj španjolski list tvrdi da je najbolji nogometaš svijeta u izboru Fife razočaran otkazom Carlu Ancelottiju.

Poznato je da je talijanski stručnjak dobio podršku igrača da i sljedeću sezonu vodi Real Madrid, ali predsjednik Perez nije bio takvog mišljenja, a za novog trenera trebao bi biti ustoličen navijačima mrski Rafa Benitez.

Ronaldo je implicitno izazvao Pereza podrškom Ancelottiju, ali bešćutna smjena trenera koji je lani uzeo 'Decimu' očito nije dobro sjela najboljem igraču Reala. Prema tome, Ronaldo je spreman otići, tvrdi 'Sport'.

Oni vjeruju da Ronaldo nije spreman prihvatiti Beniteza za trenera niti je navodno sretan Perezovom podrškom Garethu Baleu.

'Sport' nadalje tvrdi da Ronaldov agent Jorge Mendes aktivno istražuje potencijalne ponude i da oboje vjeruju kako će Real morati prodati najveću zvijezdu unatoč ugovoru koji istječe tek 2018. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider