Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Najteža odluka u životu'

Gerrard potvrdio: Odlazim iz Liverpoola na kraju sezone!

Vijest koju su prvi donijeli BBC i Sky Sports vrlo brzo je dobila i službenu potvrdu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Steven Gerrard na kraju sezone napušta Liverpool, ali nastavlja s nogometnom karijerom.

Englezi provalili veliku vijest: Gerrard napušta Liverpool?!

Klub s Anfielda službeno je na svojoj web-stranici drugog dana 2015. potvrdio ono o čemu su mediji na Otoku već duže vrijeme pisali.

"Možemo potvrditi da će Steven Gerrard napustiti klub na kraju sezone 2014./2015. Kapetan Redsa spustit će zavjesu na blještavu Anfield karijeru koja je trajala 17 godina i u kojoj je osvojio 10 trofeja, upisao 695 nastupa i zabio 180 golova", objavio je Liverpool, dodavši:

"Gerrard se neće povući iz profesionalnog nogometa na kraju sezone. Odluku o novom klubu još nije donio, ali će karijeru nastaviti izvan Ujedinjenog kraljevstva, u sredini koja se neće direktno natjecati s Liverpoolom. Dotad će se nastaviti koncentrirati i sve svoje napore usmjeriti na pomaganje Brendanu Rodgersu kako bismo postigli uspjeh u domaćim i europskim natjecanjima."

'Ovo je najbolje, i za moju obitelj i za klub'

Objašnjavajući svoju odluku Gerrard je rekao: "Ovo je najteža odluka u mom životu, za mene i moju obitelj koja je u agoniji već duže vrijeme. Objavljujem svoju odluku sada kako menadžera i ekipu ne bi omele priče o mojoj budućnosti. Liverpool je bio velik dio svih naših života i bit će teško reći zbogom, ali osjećam da je to najbolje što sam mogao učiniti, i za svoju obitelj i za sami klub. Nastavit ću igrati, ali ne za konkurentski klub, to je nešto što nikada ne bih mogao napraviti. Moja odluka u potpunosti se temelji na želji da iskusim nešto drukčije u svojoj karijeri, želim biti siguran da jednog dana ne žalim ni za čim kad karijeri dođe kraj", između ostalog je izjavio kapetan i istinska legenda Liverpoola.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider