Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bolan trenutak

Gerrard otvorio dušu: To me ubija i činit će to još dugo vremena

Steven Gerrard progovorio je o čuvenom posklizavanju za vrijeme utakmice Liverpoola i Chelseaja pretprošle sezone i time praktično Redsima uskratio priliku za osvajanje naslova...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši Liverpoolov kapetan osvojio je sve velike klupske trofeje osim naslova engleskog prvaka, a trenuci koji su obilježili njegov posljednji pravi lov na titulu i dalje ga prate u mislima i srcu.

Njegovo spoticanje na Anfieldu kasnije se pokazalo kobnim u utrci za prvaka sa Cityjem, a Chelseaju je tu utakmicu otvorilo put ka pobjedi od 2-0.

''Spoticanje se dogodilo u vrlo nezgodnom trenutku, to je za mene osobno bio okrutan trenutak'', rekao je Gerrard, koji nije jedini teško proživio posklizavanje. Gotovo za svakog navijača Liverpoola bio je to najgori dan sezone.

''Nema dana da ne razmišljam o tome što bi bilo da se to nije dogodilo. Bi li stvari bile drugačije? Bi li uzeli naslov? Možda, ne znam'', izjavio je legendarni kapetan Liverpoola.

Gerrard se s vremenom pokušavao pomiriti s onime što se dogodilo.

''Razumijem to i utjecaj koji ima na mene me ubija. Nemojte me krivo shvatiti, iznutra me ubija i to će činiti još dugo vremena. Mislim u sebi:

''Da sam osvojio prvenstvo te godine, to bi bio šlag na tortu moje karijere.'' Ali ono što mi pomaže s tim je što imam tortu. Postigao sam puno uspjeha s momčadi koja nikad nije bila favorit'', objasnila je legenda Liverpoola.

Gerrard je u intervjuu za 'BT Sport' također napomenuo da je znao kada je došlo vrijeme da napusti Liverpool.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider