Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li strah opravdan?

Gerardo 'Tata' Martino razotkrio strah Lionela Messija

Izbornik argentinske nogometne reprezentacije i bivši trener Barcelone, Gerardo 'Tata' Martino, otkrio je u razgovoru za radijsku postaju Radio America zašto je Lionel Messi vrlo zabrinut...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Leo Messi je u prvih 10 utakmica nove sezone Primere postigao sedam pogodaka, što je dobra brojka za gotovo sve igrače, ali ne i njegove standarde. Svima je jasno da to nije onaj pravi Messi kojeg su ozljede 'unazadile' prošle sezone, a to je otvoreno rekao i aktualni izbornik Argentine Martino.

'Messi strahuje kada će i da li će uopće više pronaći svoju staru formu. Svjestan je da ne igra dobro i to ga jako smeta. Ono što se događa Messiju je usko povezano i s onime što se događa Barceloni. Toliko je dugo držao visoku razinu nogometa. Iskreno, možda ga više nikada nećemo vidjeti u izdanju kao prije dvije godine', rekao je Martino i nastavio:

'Pokušava pronaći najbolju verziju sebe i frustriran je što se ne može izražavati na travnjaku onako kako bi to želio. Svi bismo mu trebali pomoći da se vrati u formu', zaključio je Martino u razgovoru za Radio Americu.

S Messijem u formi kakvoj je, Barcelona u Primeri drži tek četvrto mjesto, dok u Ligi prvaka zauzima drugu poziciju skupine F iza PSG-a.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider