Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
peto pojačanje

Liverpool iskeširao 25 milijuna i doveo sjajnog Nizozemca!

Liverpool je svoje redove pojačao još jednim sjajnim nogometašem...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nizozemski nogometni reprezentativac Georginio Wijnaldum (25) karijeru će nastaviti u redovima Liverpoola, dok je Brice Dja Djedje (25) novi član Watforda.

Wijnaldum dolazi na Anfield iz Newcastle Uniteda za 25 milijuna eura, a za 'redse' je potpisao ugovor na četiri godine.

Nizozemski veznjak je na St James Park stigao u srpnju 2015. godine i u prvoj premierligaškoj sezoni zabio je 11 golova uz pet asistencija. Bio je među najboljim igračima Newcastlea, međutim nakon što je klub ispao iz elitnog društva dobio je dozvolu za promjenu sredine. Veliki interes za njegove usluge pokazao je i Tottenham, no menadžer Spursa Mauricio Pochettino je smatrao kako Newcastle previše traži.

Prije dolaska na 'otok', Wijnaldum je četiri sezone bio član PSV Eindhovena, a četiri godine je igrao i za Feyenoord. Za nizozemsku reprezentaciju je sakupio 30 nastupa.

Sredinu je promijenio i branič reprezentacije Obale Bjelokosti i Marseillea Brice Dja Djedje koji karijeru nastavlja u Watfordu. Djedje je potpisao ugovor na četiri godine, a OM će dobiti pet milijuna eura odštete. Dja Djedje je već deveti igrač Marseillea koji je ovoga ljeta napustio stadion Velodrome.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider