Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najveća zabava medija

Gdje će Klopp? Nijemci tvrde - ni u Manchester, ni u Liverpool, već u....

Nakon što je Klopp iznenađujuće podnio ostavku na mjesto trenera Borussije Dortmund, Manchester City činio se kao najizglednija buduća destinacija njemačkog stručnjaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Glavna zabava njemačkih i engleskih medija ovih dana jest nagađanje gdje će Jurgen Klopp nastaviti trenersku karijeru? Malo tko sumnja da će Klopp u Englesku, ali pitanje je u koji klub?

Nakon što je Klopp iznenađujuće podnio ostavku na mjesto trenera Borussije Dortmund, Manchester City činio se kao najizglednija buduća destinacija njemačkog stručnjaka.

To je bio logičan zaključak jer je Manuel Pellegrini na rubu je otkaza. „Građani“ će završiti sezonu bez ijednog važnijeg trofeja što je naravno popriličan neuspjeh u očima navijača i vlasnika kluba.

Međutim, kako dani prolaze tako se pojavljuju nove spekulacije. Njemački Kicker tvrdi da bivši trener Borussije Dortmund neće u Manchester, ni u Liverpool, već kreće u smjeru sjevernog Londona.

Klopp bi prema Kickeru trebao preuzeti klupu Arsenala. Arsene Wenger navodno neće otići s Emiratesa, Francuz će preuzeti drugu funkciju u klubu u kojem je gotovo dva desetljeća na mjestu glavnog menadžera.
Engleski The Sun pak tvrdi kako Klopp neće ni u City, a ni u Arsenal, već u Manchester United ili Liverpool.

„Manchester United je veliki klub, osjećam se vrlo ugodno pred njihovim fantastičnim navijačima“, engleski mediji prenose Kloppove riječi nakon što je David Moyes morao otići s Old Trafforda, a jedan od glavnih kandidata za preuzimanje klupe „crvenih vragova“ tada je bio i sam Klopp.

Kao što je poznato, na kraju je klupu Uniteda preuzeo Louis van Gaal, s kojim vlasnici i navijači nisu odveć zadovoljni.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider