Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Prestanite raditi s njim"

Legenda Uniteda popljuvala kontroverznog debeljka: "Kod Fergusona bi bilo drukčije!"

Ni ova sezona za Manchester United ne izgleda obećavajuće. Nažalost...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brojne su polemike u vezi s tim što je i kad pošlo po zlu na Old Traffordu, odnosno zbog čega se Manchester United ne uspijeva vratiti u sam vrh engleskog nogometa.

Jedan od onih koji je dao svoje mišljenje jest i Gary Neville, istinska legenda Manchester Uniteda.

Neville je s Crvenim vragovima osvojio 20 trofeja, uključujući osam puta Premierligu i u dva navrata Ligu prvaka. Ukratko, jedan je od onih čija riječ u crvenom dijelu Manchestera ima posebnu važnost.

U razgovoru za norvešku televiziju Neville je, govoreći o razlozima trenutne loše atmosfere u svlačionici, prst krivnje uperio u - Mina Raiolu.

Zbog Raiole propao transfer u Real Madrid

Kontroverzni debeljko menadžer je Paulu Pogbi, najvećoj zvijezdi Uniteda i igraču koji je svim silama ovog ljeta htio isprovocirati transfer u Real Madrid. Dogovor na koncu nije postignut jer se klubovi nisu mogli dogovoriti o odšteti i Pogba je ostao u Unitedu, gdje je atmosfera u svlačionici daleko od idealne, a to se, posljedično, odražava i na rezultatima.

"Pogba je jasno rekao da želi otići, dao je to do znanja svima i klub ga je trebao prodati. Međutim, njegov menadžer je sramota, sramota za cijelu Europu, a ne samo za Manchester United. Pod hitno moraju prekinuti svaki oblik suradnje s njim", smatra Neville, koji je otišao i korak dalje:

"On sam dogovara transfere svojim igračima i onda se pokušava naplatiti od odštete. Tako on funkcionira."

"Uvijek s njim neki problemi"

Kao igrač koji je cijelu karijeru proveo u Unitedu, Neville ne skriva razočaranje zbog toga što se momčad nikako ne uspijeva konsolidirati i početi u kontinuitetu ostvarivati dobre rezultate.

"Užasavajuće je za Manchester United što jedan takav igrač želi otići, on je jedan od najboljih na svijetu. Ali s njim uvijek postoje nekakvi problemi. Moguće da nije svaki put on kriv, ali sve skupa to djeluje loše za klub."

Neville dijelom za to krivi i čelnike kluba.

"Ovo su situacije u kojima je Sir Alex Ferguson bio neumoljiv, kod njega bi to bilo drukčije. Vrlo brzo bi se rješavao igrača koji zagađuju atmosferu i to je jedino ispravno. U nogometnom klubu svi moraju ići u istom smjeru, inače ne može biti dobro", zaključio je Neville.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider