Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
'Lucky loser'

Kakve li ironije: Man Utd nećemo, ali Moyesa hoćemo gledati u Ligi prvaka!?

Bivši menadžer nogometaša Manchester Uniteda David Moyes odradio je preliminarni razgovor s čelnim ljudima Galatasaraya vezano uz upražnjenu trenersku poziciju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U istanbulskom velikanu potvrdili su kontakt s Davidom Moyesom, iako ističu da on nije njihova glavna želja, nego izbornici njemačke, odnosno američke reprezentacije Joachim Löw i Jürgen Klinsmann.

"Predsjednik je rekao da smo samo razgovarali s Davidom Moyesom i rekao je da može doći u Galatasaray, ali da on nije jedna od naših glavnih meta. Razgovarali su kako bi razmijenili ideje i to je to. Ne žuri nam se. Čekamo kraj Svjetskog prvenstva, a naše glavne dvije mete su Löw ili Klinsmann", poručio je glasnogovornik Galatasaraya.

Istanbulski velikan u potrazi je za novim trenerom nakon raskida suradnje s Talijanom Robertom Mancinijem. Bivši menadžer Manchester Cityja Galatasaray je vodio od listopada 2013. i osvojio je Turski kup prošle sezone, ali je završio "tek" drugi u turskom prvenstvu.

Moyes je bez posla od travnja, kada je dobio otkaz u Manchester Unitedu nakon samo deset njeseci provedenih na klupi. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider