Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
opet tragičar

Frustracija traje, ali se ispričao: 'Iznevjerio sam suigrače i navijače'

Steven Gerrard ispričao se zbog ekspresnog crvenog kartona u najvećem derbiju engleskog nogometa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Steven Gerrard još jednom je 'ukrao show'. Još jednom u negativnom smislu. Ovaj put zasjenio je čak i sjajnog Juana Matu koji je s dva pogotka srušio Liverpool na Anfieldu čime je jako porastao u očima navijača Crvenih vragova.

VIDEO Man United slavio na Anfieldu, Gerrard isključen nakon 41 sekunde igre

No, svi ipak najviše pričaju o potezu Gerrarda koji je isključen 40-ak sekundi nakon što je ušao u igru na početku drugog dijela. Je li prošlo 41, 43 ili 45 sekundi manje je važno, svi se slažu kako je njegovo gaženje Herrere bio glup potez. Svjestan je toga i sam kapetan Redsa koji se ispričao nakon utakmice.

''Trebam prihvatiti odluku suca. Iznevjerio sam suigrače i navijače. Preuzimam svu odgovornost za poraz. Ne znam što mi je bilo, ne znam, možda reakcija na start Herrere prije toga. Ispričao sam se svima u svlačionici'', poručio je Gerrard.

No, nije Herrera glavni razlog njegove reakcije i nesportskog poteza. Oporavio se od ozljede, ali Brendan Rodgers ga ne vidi u prvih 11. Liverpool je posljednja tri mjeseca gurao sjajno, nisu izgubili u 90 minuta u svim natjecanjima još od sredine prosinca. Frustracija kod Gerrarda traje još od prošle sezone, a sada se samo nastavila.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider