Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Frosinone ispao

VIDEO Novi pothvat ikone Rome: Totti ušao u ekskluzivan klub

Roma je pobjedom na Olimpicu protiv Chieva (3-0) preskočila Napoli na drugom mjestu, a kapetan Francesco Totti je odigrao svoju 600-tu ligašku utakmicu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predzadnje kolo talijanske Serie A izlučilo je i drugi klub koji uz Veronu napušta elitno natjecanje, a to je Frosinone koji je doma izgubio od Sassuola 0-1.

Frosinoneu je igrala samo pobjeda, no izgubili su i napuštaju Seriu A u koju su po prvi puta ušli lani. Pobjednički gol za Sassuolo, za koje Šime Vrsaljko odigrao cijelu utakmicu, postigao Politano pet minuta prije kraja, čime je svoj klub vinuo čak do visoke šeste pozicije.

Frosinoneu se može pridružiti i Carpi, koji je doma izgubio od Lazija u dramatičnoj utakmici u kojoj je napadač domaćina Mbakogu promašio čak dva penala, a Lazio je utakmicu okončao s dva isključena igrača.

Carpi ima bod manje od Palerma koji je odigrao 0-0 kod Fiorentine, za koju je Nikola Kalinić odigrao 90, a Milan Badelj 87 minuta. U zadnjem kolu Sicilijanci dočekuju već ispalu Veronu, dok Carpi ide u goste Udineseu, koji se danas spasio odigravši 1-1 kod Atalante.

Roma je pobjedom na Olimpicu protiv Chieva (3-0) preskočila Napoli na drugom mjestu, a kapetan Francesco Totti je odigrao svoju 600-tu ligašku utakmicu. U gradskom derbiju Genoa je s 3-0 slavila protiv Samopdorije.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider