Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Broz i dalje na tribini

Trener oprostio Brozoviću, ali upitno je kada će ga vratiti u momčad

Prošla su dva tjedna otkad je Marcelo Brozović izbačen iz momčadi Intera. Frank de Boer mu je u međuvremenu oprostio, ali još ga nije vratio u sastav.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošla su već dva tjedna otkako je Marcelo Brozović zbog neprofesionalnog ponašanja izbačen iz momčadi Intera. Brozoviću se nije svidjelo što je zamijenjen u poluvremenu utakmice protiv Hapoela, zbog čega je pokušao ranije napustiti stadion.

Trener Intera Frank de Boer je njegov potez vidio kao nepoštivanje kluba i trenera te ga je kaznio izbacivanjem iz momčadi. Na konferenciji za medije uoči sutrašnje utakmice protiv Sparte Prag nizozemski je trener upitan o Brozovićevom statusu.

„Brozović je kažnjen i oprošteno mu je. Mora doprinositi momčadi ako se želi vratiti u sastav. Vidjet ćemo što će biti u nedjelju protiv Rome“, rekao je De Boer, koji je Brozovića izostavio s liste putnika za utakmicu Europa lige u Pragu.

Iako još nije u sastavu, ova je izjava pomak u slučaju Brozović. Brozović se već javno ispričao cijeloj svlačionici Intera te ih je obećao počastiti pizzom, a prema pisanju talijanskih medija, de Boer ga je ostavio u Milanu kako bi se što bolje pripremio za bitnu utakmicu s Romom.

Povratak Brozovića mogla bi ubrzati ozljeda novopridošlog Joaoa Marija, koji će također propustiti utakmicu protiv Sparte, a upitan je za nedjeljni susret s Romom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider