Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijači u deliriju

Ribery potpisao za Fiorentinu, posebno mu se razveselilo jedno dobro poznato ime

Ono o čemu se proteklih dana špekuliralo na mercatu, sad je dobilo i službenu potvrdu.

Galerija Kevin-Prince Boateng i Franck Ribery (Foto: Twitter) Ribery potpisao za Fiorentinu (Foto: Twitter) Modrić i Ribery (Foto: AFP)

Franck Ribery je potpisao je dvogodišnji ugovor s talijanskim prvoligašem Fiorentinom koja je njegov dolazak potvrdila na svojoj službenoj stranici.

Ribery je ovo ljeto otišao iz minhenskog Bayerna kao slobodan igrač nakon 12 sezona tijekom kojih je osvojio devet naslova njemačkog prvaka, jedan naslov pobjednika Lige prvaka i jedno Svjetsko klupsko prvenstvo. U bavarski je klub došao 2007. iz Marseillea, a za Bayern je u 425 utakmica zabio 124 gola.

Čim se pojavila vijest da se Ribery nalazi u zrakoplovu i stiže na potpis ugovora, navijači Fiorentine su se organizirali i u zračnoj luci mu priredili doček.

Fiorentina nije objavila detalje ugovora, a talijanski mediji špekuliraju kako se radi o iznosu od četiri milijuna eura po sezoni.

U subotu su domaćini Napoliju

Dolasku Riberyja posebno se razveselio Kevin-Prince Boateng koji je prije nekoliko tjedana potpisao za Fiorentinu nakon što je proljeće proveo na posudbi u Barceloni.

Od ostalih poznatijih imena Riberyja će u Firenci dočekati i hrvatski reprezentativac Milan Badelj koji se u Fiorentinu vratio na posudbu iz Lazija.

Ukoliko bude na vrijeme registriran, Ribery će imati pravo nastupa za Fiorentinu u prvom kolu protiv Napolija (dvoboj se igra ove subote u Firenci).

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider