Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Proslava titule

FOTO Zagrljaj šampiona: 'Idemo korak po korak po sva tri naslova'

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić proslavio je u nedjelju prvi naslov prvaka Španjolske s Barcelonom, čime se netom nakon utakmice pohvalio na Facebooku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je u pretposljednjem kolu Primere slavila na Vicente Calderonu kod Atletico Madrida s minimalnih 1:0, čime je postala nedostižna za Real Madrid koji uoči posljednje utakmice zaostaje četiri boda.

Rakitić nije propustio pohvaliti se svojim prvim naslovom u dresu Barcelone fotografiravši se s nekolicinom svojih suigrača, među kojima je bio i po mnogima najbolji nogometaš svijeta - Lionel Messi.

"Jako smo sretni zbog naslova prvaka i želimo nastaviti s osvajanjem trofeja, jer smo na dobrom putu. Ne želimo previše razmišljati o onome što dolazi. Sada trebamo proslaviti. Vjerujemo u svoje mogućnosti i idemo korak po korak", rekao je Rakitić nakon pobjede kod Atletica.

"Ovo nije samo zasluga nas igrača. Trener i njegovi pomoćnici su napravili veliki posao. Vjerujemo u njihove sposobnosti i ovo je rezultat svih nas", zaključio je "Raketa".

 

 

 
 
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider