Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vatreni odradili trening

FOTO Kramarić oduševio Ćorluku: 'Samo neka zabija, vodim ga u Lokomotiv'

Hrvatska nogometna reprezentacija će u petak protiv Bugarske u Sofiji odigrati drugu utakmicu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016...

Hrvatski reprezentativci i u utorak su odradili trening na Hitrec-Kacijanu pripremajući se za veliki okršaj s Bugarskom u Sofiji.

Na stadionu Vasil Levski u Sofiji, u petak s početkom u 20.45 sati, hrvatska nogometna reprezentacija tražit će protiv Bugarske važnu pobjedu u borbi za mjesta koja vode na završnicu Europskog nogometnog prvenstva, kojem će 2016. godine domaćin biti Francuska.

Andrej Kramarić je u ponedjeljak propustio trening reprezentacije zbog zatezanja u mišiću. No, nije bilo ništa ozbiljno, odlučeno je da zbog predostrožnosti neće trenirati. Napadač Rijeke je sada sasvim spreman za utakmicu s Bugarskom u petak.

"Čovjek je u formi, po meni među naša dva najbolja napadača. Treba iskoristiti šansu i zabijati. Lokomotiv će sigurno doći po njega", pola u šali, a pola u zbilji najavio je Ćorluka.

Igrači definitivno zrače optimizmom. Još dva dana pripremat će se u Zagrebu, a u četvrtak ujutro otputovati u Bugarsku.

"Svi se slažemo se s izbornikom da nam je ovo prva break lopta i mislim da smo svi spremni iskoristiti je", zaključio je Ćorluka. (Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider