Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poruke s Malte

FOTO Hrvatski navijači nisu ušli na stadion: Poruke Torcide i BBB-a HNS-u i Mamićima

Više stotina hrvatskih navijača stiglo je na Maltu, ali nisu uspjeli ući na stadion.

Unatoč zabrani, ili bolje reći apelu HNS-a, na Maltu je stiglo 380 hrvatskih navijača, pisali su tijekom utorka tamošnji mediji. Nakon što su se noć prije utakmice pripadnici Torcide i Armade udružili u napadu na Grobare koji rade na Malti kao zaštitari u noćnom klubu, lokalna policija podigla je stupanj pripravnosti.

VIDEO Incident na Malti: Pogledajte tučnjavu hrvatskih navijača i Srba

Šestorica hrvatskih državljana uhićeni su poslije sinoćnje tučnjave, a još devetorica tijekom današnjeg dana, kako zbog preventive tako i zbog neprikladnih transparenata s kojima su zatečeni čime se brojka popela na 15.

Za vrijeme pretresa apartmana u kojima su navijači smješteni policajci su pronašli i kamenje, izvijestila je malteška nacionalna televizija.

Inače, kad su transparenti u pitanju, hrvatski navijači već su ovog vikenda na društvenim mrežama dali do znanja svima, a naročito čelnicima HNS-a, da su stigli na Maltu. Došli su navijači iz Zagreba, Splita, Rijeke, Osijeka, Varaždina, Karlovca...

Torcida je na svojoj Facebook stranici objavila prijeteću poruku ljudima koji šefuju hrvatskim nogometom: "Igrate se bogova dok u ložama se krijete, uživajte smradovi, zadnje piće pijete."

BBB-i su pak poručili: 'Dok se Mamićima robija sprema, za nas još uvijek predaje nema.''

Pojavile su se glasine kako neki žele prekinuti utakmicu ili izazvati nerede zbog kojih će UEFA zabraniti Hrvatskoj odlazak na Euro, no nitko od onih željnih takvog scenarija nije bio na utakmici.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider