Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Krvavi derbi

FOTO Poznato tko stoji iza velikih nereda na Marakani?

Srpski mediji pišu kako su za nerede na subotnjem derbiju između Crvene zvezde i Partizana među glavnim krivcima ruski huligani…

Veliki broj navijača iz Rusije došao je u Beograd kako bi prisustvovao najvećem derbiju srpskog nogometa. I jednom od vatrenijih u Europi uopće. A upravo su Rusi imali veliku ulogu u neredima koji su odgodili početak utakmice za 40 minuta.

''Rusi su sudjelovali u napadu na policiju iza južne tribine, a kasnije u neredima i na stadionu. Jedan navijač Zenita (gore na slici u bijeloj majici) je bio među najratobornijima. To je osoba čije se krvavo lice vidi na fotografijama, a on je uhapšen'', stoji u reakciji iz policije koju su prenijeli srpski mediji.

Prema nekima, za nerede su krivi i ljudi iz uprave oba kluba za koje se smatra da idu niz dlaku huliganima. Naravno, nitko iz Zvezde i Partizana nije se osjetio ni odgovornim ni prozvanim.

Neredi su počeli nakon što su Partizanovi navijači provocirali domaće, a ovi krenuli na njih. Između je između stala policija, a rasplet događaja na Marakani bio je krvav. Mnogi su završili razbijenih glava, između ostalog i spomenuti mladić u bijeloj majici.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider