Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Utakmica visokog rizika

FOTO Policija razdvojila frakcije BBB-a: 'Mamićevci' napustili stadion!

Uoči utakmice Dinama i Osijeka HNS je priopćio kako je riječ o utakmici visokog rizika zbog novonastalih okolnosti, tj. oružanog sukoba u kojem su propucana dvojica mladića...

Mnogo pripadnika policije bilo je ispred stadiona u Maksimiru. Više od 1000 Bad Blue Boysa koji su protiv Zdravka Mamića i njegovine vladavine klubom najprije su se okupili u parku, a zatim su otišli pred blagajne za prodaju ulaznica.

Dinamo se iskalio na Osijeku: Zabili povratnici Taravel i Fernandes! 

FOTO Stotinjak BBB-a došlo pred Mamićevu kuću, dočekala ih interventna policija! 

Pred spomenikom navijačima okupili su se navijači koji podupiru izvršnog predsjednika Dinama. Njih oko 20 smjestilo se na zapadnoj tribini odakle su se verbalno prepucavali s donedavnim kolegama koji su pohodili sjever.

Bez incidenata

Na stadionu i oko njega nije došlo do nikakvih incidenata. BBB su pokupovati karte za sjever, a kada ih je policija preko megafona upozorila da polako uđu na stadion, oni su se izjasnili kako će ulaziti tek kada svi kupe karte. Tako je i bilo...

Početkom drugog poluvremena 20-ak navijača sa zapada, tzv. Mamićevaca, napustilo je stadion, a do kraja susreta BBB-i su na sjeveru nastavili naizmjence bodriti Modre i iskazivati svoju netrpeljivost prema Zdravku Mamiću i načinu na koji vodi Dinamo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider