Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
legendarne sličice

Evo kako izgledaju Hrvati u albumu za Euro: Neki ipak ne idu u Francusku

UEFA je predstavila novo izdanje legendarnih sličica uoči novog nogometnog ljetnog spektakla.

Bliži se Europsko prvenstvo pa je stiglo vrijeme da UEFA predstavi jubilarno 10. izdanje sličica za nogometni Euro. Naravno, službeni partner je i dalje Panini na čijim su sličicama odrasle generacije nogometnih zaljubljenika.

Novi album ima 96 stranica, a da ga popunite bit će potrebno 680 sličica. Zanimljivo, na stranicama svake reprezentacije fotografijama će biti predstavljena i država iz koje dolazi. Predstavljeno je 20 nogometaša, dok svaki izbornik ima pravo voditi još trojicu koji nisu možda i nisu našli mjesta u albumu.

Zanimljivo, u francuskoj reprezentaciji nema Karima Benzeme iako je nedavno dobio dozvolu suda odnosno ukinuta mu je zabrana pristupa suigraču Mathieuu Valbueni zbog optužbe za ucjenjivanje.

Na fotografijama njemačke agencije DPA, koja je posjetila tvornicu u talijanskoj Modeni, vidimo i sličice hrvatskih nogometaša. Na njima je i Josip Pivarić koji nažalost zbog ozljede neće moći igrati na Euru, a tamo je i Marko Lešković koji nije na posljednjem popisu Ante Čačića.

No, popis Čačića za prijateljske utakmice protiv Izraela i Mađarske nije i onaj za Euro na kojem će biti mjesta za još neke igrače. Zanimljivo, u albumu je i kapetan mlade reprezentacije Mario Pašalić koji igra u Monacu i mnogi smatraju kako bi morao biti među 23 putnika u Francusku.


Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX