Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Četvrti put u karijeri

FOTO Luka Modrić izabran za nogometaša godine pa oduševio sve prisutne!

Hrvatski reprezentativac i član Real Madrida Luka Modrić izabran je za najboljeg hrvatskog nogometaša u 2014. godini u izboru Večernjeg lista...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Modrić je u 43. izboru Večernjeg lista pobijedio sa 109 bodova i time četvrti put osvojio ovu nagradu. Modrić je uvjerljivo slavio, a više bodova od njega osvojio je jedino Dado Pršo koji je 2004. pobijedio sa 110 bodova. Drugo mjesto osvojio je napadač Atletico Madrida Mario Mandžukić sa 96 bodova, a treći je bio Barcelonin nogometaš Ivan Rakitić sa 82 boda.

"Ovo je moj već četvrti 'Večernjak' i ponosan sam na ovu nagradu. Kada sam je prvi put dobio krenuo sam u nogometni svijet. Ona me dodatno ohrabrila," poručio je Modrić koji je tijekom 2014. osvojio četiri trofeja u dresu 'Kraljevskog kluba' pri čemu i Ligu prvaka.

Modrić je izazvao oduševljenje klinaca u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu u Klaićevoj gdje je primio nagradu za najboljeg hrvatskog nogometaša za 2014.

Veznjak europskog prvaka Real Madrida spremno je odgovarao na pitanja malih bolesnika, slikao se s njima i dijelio autograme. Kasnije je u pratnji domaćina, dr. Zorana Bahtijarevića, predstavnika bolnice obišao djecu na odjelima te im predao dresove i darove madridskog Reala i Večernjeg lista. Modrić se okušao i kao mađioničar asistiravši u kratkom programu iluzioniste Luke Vidović što je izazvalo mnogo smijeha.

Izabrana je i Nada godine, a nagrada je pripala braniču Bayer Leverkusena Tinu Jedvaju sa 48 bodova. Drugo mjesto osvojio je nogometaš Barcelone B Alen Halilović sa 26 bodova, a treće mjesto su podijelili Marko Rog (Split) i Marko Pjaca (Dinamo) sa po 18 bodova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider