Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Enormne cijene

FOTO Mandžo pošteđen, Šuker se zezao s klincima: Prijeti debakl posjete!

Tri dana prije kvalifikacije utakmice s Maltom hrvatska reprezentacija odradila je trening na Maksimiru…

Trening je bio otvoren za javnost, a dok se iščekivao izlazak hrvatskih reprezentativaca na kišom okupani maksimirski travnjak, predsjednik HNS-a Davor Šuker poigrao se s dječacima koji su dohvatili lopte.

Opet euforija bez pokrića: Bugarska će odrediti Kovačevu sudbinu!

Bilo je simpatično vidjeti Šukera kako se zeza s oduševljenim klincima.

Mario Mandžukić pošteđen je vježbanja zbog manjih problema s koljenom, a svi ostalih reprezentativci bili su na broju. Mandžukić će biti spreman za dvoboj s Maltežanima u utorak.

Zbog kiše, lošeg vremena, ali i izostanka najave da će trening biti otvoren, navijači nisu došli u zamjetnijem broju. Barem tako smatraju u Hrvatskom nogometnom savezu. Ali krivce za vjerojatni debakl posjete protiv Malte mogu tražiti samo u sebi, odnosno enormnim cijenama koje su nametnuli. Najjeftinija ulaznica je 60 kuna. 

No lako za to, trenutno je veliki problem Mario Mandžukić, osjetio je bolove u koljenu i izbornik Niko Kovač ga je poštedio.

"Ne brinite, igrat će protiv Malte", kazao je izbornik i nemamo mu razloge ne vjerovati, posebno jer je isto rekao i za Ivana Rakitića pa se obistinilo. Protiv Cipra je sjedio na tribinama, ali na prvom treningu je jurio punom snagom. (I.M./Agencija VLM)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider