Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
on je ponos hrvatske

FOTO Ponosni Rakitić: 'Ovo je bilo za moje princeze'

Ivan Rakitić osvojio je već četvrti trofej s Barcelonom u 2015. godini…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Teško da je europski Superkup mogao biti dramatičniji. Barcelona je gazila Sevillu 4:1, no osvajač Europa lige kreirao je epski povratak u utakmicu dok Pedro u produžetku nije zabio za 5:4 i donio Barci četvrti trofej u kratkoj eri Luisa Enrique, koji je zasad osvojio sve što je mogao s ovom momčadi.

A važan dio nje je i naš Ivan Rakitić za kojeg je ovo bila posebno emotivna utakmica. Upravo je kao kapetan Seville stigao u Kataloniju prošlog ljeta. Tada je sezonu završio s trofejem Europa lige, a u samo godinu dana podigao je i onaj Lige prvaka, španjolskog prvenstva i Kupa kralja. Pet trofeja u godinu dana, jedan sa Sevillom i četiri s Barcom. Zvuči kao san, ali to je život hrvatskog majstora…

No, nije to kraj. Već u petak Barca igra prvu utakmicu španjolskog Superkupa protiv Athletic Bilbaa (uzvrat u ponedjeljak). Prilika je to za novi trofej.

''Idemo, još jedan! Zajedno smo ovo proživjeli! Velika utakmica, čestitam Sevilli. Idemo dalje, dolazi brzo još jedan trofej. Ovaj je za vas, moje princeze. Tata vas puno voli'', poručio je na Instagramu Rakitić posvetivši i ovaj trofej supruzi i kćeri.

Bravo Raketa, majstore…
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider