Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veselo mahao novinarima

VIDEO Davor Šuker stigao u Zagreb: Evo, napokon sam se vratio...

Davor Šuker, predsjednik HNS-a stigao je nešto prije podneva u zagrebačku zračnu luku nakon boravka u Tajlandu...

I dok se u hrvatskom nogometu podiglo mnogo prašine zbog neodigranog derbija Dinama i Hajduku te prosvjeda u Splitu protiv HNS-a, Šuker je za to vrijeme u Bangkoku, kako je rekao, dogovarao 'unosne poslove' te igrao na humanitarnoj utakmici.

''Evo, napokon sam se vratio...'', kratko je reako Šuker novinarima izbjegavajući dati odgovore na vruće teme u hrvatskom nogometu.

''Bit ćete informirani od našeg glasnogovornika kad ću vam dati izjavu'', zaključio je Šuker.

U ponedjeljak bi se vodstvo Hrvatskog nogometnog saveza trebalo sastati sa ministrom znanosti, obrazovanja i sporta Vedranom Mornarom, što je prije nekoliko dana učinilo izaslanstvo Grada Splita i Hajduka, koje je tražilo izmjene Zakona o sportu te izmjene spornog članka Zakona o sprečavanju nereda na sportskim borilištima kako bi se spriječilo da organizatori sportskih događaja sastavljaju tzv. 'crne liste navijača'.

Kako je rekao u intervjuu za Bangkok Post, Šuker je u Tajlandu boravio iz dva razloga, da bi odigrao ekshibicijsku utakmicu u okviru proslave rođendana tajlandskog kralja, te da bi potpisao sporazum o suradnji sa Worawijem Makudijem, predsjednikom Tajlandskog nogometnog saveza i članom Izvršnog odbora Fife od 1997. U tom intervjuu kazao je i da želi postati član Izvršnog odbora Fife.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider