Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bravo majstore!

VIDEO Pogledajte sjajan gol iz kornera: Četvrtoligaš zaustavio Liverpool!

Već prva utakmica trećeg kola FA kupa donijela je rezultat koji je malo tko očekivao.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U trećem kolu FA kupa Liverpool je u gostima kod četvrtoligaša Exetera odigrao 2:2 te će prolaz u iduću rundu tražiti u ponovljenoj utakmici na svom Anfieldu.

Od trećeg kola u FA kupu u natjecanje se uključuju svi klubovi iz Premierlige, a dvoboj između Exetera i Liverpoola bio je tek uvod u ono što slijedi tijekom subote i nedjelje.

Umalo se dogodila prvorazredna senzacija, ali i ovo je iznenađujući rezultat iako je Jurgen Klopp na teren od prve minute poslao Christiana Bentekea i 10 rezervnih igrača.

Exeter je ipak tek 16. momčad u četvrtoligaškoj konkurenciji i Redsi su protiv njih bili veliki favoriti, bez obzira na sastav.

U devetoj minuti stigli su domaćini do prednosti kada je pogodak postigao Tom Nichols, ali samo tri minute kasnije Jerome Sinclair poravnava. U prvoj minuti sudačke nadoknade popustila je koncentracija obrani Liverpoola, prije svih mađarskom vrataru Adamu Bogdanu kojeg je izravno iz kornera matirao Lee Holmes fantastično preciznim udarcem.

Maleni Exeterov stadion St James Park u tim je trenucima proključao, a vodstvo je potrajalo sve do 73. minute kada Bradley Smith postavlja konačnih 2:2.

Do kraja se odvijala prava opsada gola domaćih, ali izdržali su i za nagradu će dobiti revanš na kultnom Anfieldu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider