Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ništa od reprize

VIDEO U ligi im ne ide, ali nakon više od 20 godina su u polufinalu Kupa

Poznati su prvi polufinalisti FA kupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prva utakmica četvrtfinala FA kupa odigrana je u Readingu gdje je plasman u polufinale izborio Crystal Palace, 2:0 pobjedom protiv domaćeg drugoligaša.

Dugo se činilo da će Reading uspjeti zadržati remi što bi značilo novi dvoboj na stadionu Crystal Palacea, ali u završnici susreta su poklekli te su gosti iz Londona prošli dalje izborivši prvo polufinale u FA kupu nakon 1995. godine. 

Yohan Cabaye je u 86. minuti realizirao jedanaesterac, a prolaz je potvrdio Fraizer Campbell u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Time je atmosfera u klubu iz južnog Londona barem malo poboljšana. Naime, Crystal Palace je momčad s najlošijom formom u Premierligi - već 12 kola ne znaju za pobjedu, posljednji put su slavili 19. prosinca u gostima kod Stokea i zapravo ih odličan početak sezone drži u koliko-toliko sigurnoj poziciji (devet kola prije kraja imaju devet bodova više od klubova iz zone ispadanja).

Dodajmo kako se u preostalim susretima četvrtfinala sastaju Everton i Chelsea (danas, 18:30) te Arsenal i Watford (nedjelja, 14:30) i Manchester United - West Ham (nedjelja, 17:00).

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider