Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brendan brani Lovrena

Bilić i Rodgers imali drukčiju situaciju uoči penala, trener brani Lovrena

Slaven Bilić s Bešiktašem je ostvario veliki uspjeh nakon što je izbacio Liverpool u šesnaestini finala Europske lige. Turska momčad je slavila nakon jedanaesteraca, a jedini neprecizan bio je Dejan Lovren...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Liverpool je bio opasan u prvom dijelu, ali smo ih u nastavku pritisnuli. Nakon gola smo samo mi bili na terenu. Zaslužili smo i proći dalje bez jedanaesteraca", rekao je Bilić.

Što je rekao igračima prije jedanaesteraca?

"Rekao sam im da nema pritiska, bez obzira kako završilo. Sedam igrača me tražilo da izvedu jedanaesterac. Nisam moram tražiti izvođače. To pokazuje veliko samopouzdanje. Ovo je velika noć za ovaj veliki klub", veli Bilić.

Bez obzira na ovaj uspjeh, koncentracija je i dalje na tursku ligu.

"Nama je prioritet prvenstvo. Imat ćemo naporan raspored, ali moramo biti spremni", rekao je Bilić te pohvalio navijače.

"Bili su fantastični i dodatno nas motivirali".

Trener Liverpoola Brendan Rodgers stao je u obranu Dejana Lovrena, koji je jedini promašio jedanaesterac i to u petoj seriji raspucavanja.

"Lovren je imao hrabrosti izvesti jedanaesterac. Nije imao sreće, ali je bio dovoljno hrabar. No, to je lutrija", rekao je Rodgers i dodao:

"Razočarani smo. U prvom poluvremenu smo mogli sve riješiti. No, ponosan sam na momčad. Naši ciljevi ostaju isti - želimo osvojiti trofej i završiti među prva četiri u Premierligi".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider