Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Presretni smo'

VIDEO Evo što je rekao vrući Rakitić nakon ulaska u finale Lige prvaka

Ivan Rakitić započeo je u početnoj postavi uzvratni susret polufinale Lige prvaka u kojem je njegova Barcelona gostovala kod Bayerna i izgubila 3:2, no sveukupnim rezultatom 5:3 izborila finale...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rakitić je igrao do 72. minute kada ga je na travnjaku zamijenio stoper Jeremy Mathieu.

"Bila je to teška utakmica za nas, jer smo igrali protiv jedne od najboljih momčadi na svijetu. Zahvaljujući rezultatu iz prve utakmice stvar nam je bila olakšana, no ovo je bila velika utakmica i jako smo sretni što smo prošli u finale Lige prvaka", rekao je Ivan Rakitić nakon utakmice.

VIDEO Pogledajte ovu 'podlu' majstoriju Suareza

Guardiola ponosan na momčad, a Barci je poručio: 'Čestitam, a sada...'

"Želim se zahvaliti našem treneru, koji je jako bitan za sve nas. Bez njega ovo ne bi bilo moguće. Bio je ovo zajednički naporan rad i zaista se nadam da sada možemo titule", zaključio je hrvatski reprezentativac.

Prve reakcije Rakitića nakon utakmice pogledajte OVDJE.

"Bit će malo drugačije iskustiti finale Lige prvaka kao trener. Željeli smo zabiti rani pogodak i u tome smo uspjeli. Kontrolirali smo utakmicu u prvom poluvremenu, ali smo u drugom napravili puno pogrešaka. No ovo je noć u kojoj moramo biti sretni", rekao je trener Barcelone Luis Enrique.

"Zadovoljan sam s izvedbom svih igrača. Treba im čestitati. Koga želim u finalu? Tko god to zasluži. Po jednu smo pobjedu udaljeni od osvajanja sva tri natjecanja. To je naša misija", zaključio je trener Barcelone.

Barcelonu u finalu Lige prvaka  očekuje pobjednik susreta Real Madrid - Juventus, u finalu Kupa kralja Athletic Bilbao, dok joj u Primeri treba još jedna pobjeda za osvajanje naslova. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider