Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U Madrid stižu Andalužani

Evo po čemu je Real ove sezone najbolji u Europi i koji rekord drži

Real Madrid večeras očekuje zaostala utakmica u prvenstvu protiv Seville, a u slučaju eventualne pobjede odvojio bi se Barceloni na četiri boda prednosti…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči derbija u Madridu valja spomenuti da je Real jedini klub iz top europskih liga koji je ove sezone zabio u svim utakmicama u prvenstvu. Uspjeh kojim se niti jedan velikan ne može pohvaliti.

Najbliži Realu su Chelsea, Wolfsburg, Benfica i Sporting Lisabon, koji nisu uspjeli pronaći put do protivničke mreže samo jednom.

Jednako efikasan Real navijači očekuju i protiv Seville. U stvari, u istom susretu prošle godine na Bernabeuu završilo je nevjerojatnih 7-3 za Madriđane. Unatoč izostanku najboljeg strijelca i igrača Cristiana Ronalda, Ancelotti ima dovoljno dobar kadar kako bi došao do pobjede i pobjegao Barceloni na četiri boda.

Real ove sezone zabija 3,4 gola po utakmici u Primeri i drži rekord s najviše postignutih pogodaka u gostima, dosad ih je zabio čak 37.

Sevilli će u Madridu trebati čudo. No, u slučaju pobjede potpuno bi zakuhala borbu na vrhu i dodatno zaoštrila konkurenciju za naslov. Realu za vikend protiv Real Sociedada Ronaldo nije nedostajao, a vidjet ćemo hoće li to biti slučaj i s Andalužanima…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider