Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ancelotti u dilemi

Evo čega se Real boji pred derbi s Atleticom: Ronaldo se vraća, ali…

Cijela Španjolska pa i Europa s nestrpljenjem čeka veliki madridski derbi između Atletica i Reala…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„El derbi madrileño“ igra se u subotu na Vicente Calderonu. Realu se vraća Cristiano Ronaldo koji će do tada odraditi suspenziju, no Carlo Ancelotti ne može mirno spavati.

Real u srijedu očekuje zaostala ligaška utakmica sa Sevillom na Santiago Bernabeuu, a talijanski stručnjak mogao bi se sudariti s novim problemima ako James Rodriguez i Marcelo zarade žute kartone.

U tom slučaju bi propustili derbi s Atleticom što bi svakako bio snažan udarac za momčad Reala. Stoga će ih možda Ancelotti poštedjeti protiv ipak manje zahtjevnog suparnika.

„Moguće je da ću to učiniti, jer istina je da za derbi trebamo sve snage na raspolaganju“, kaže Ancelotti.

Ako se to dogodi, umjesto Jamesa priliku će najvjerojatnije dobiti Asier Illarramendi ili najnovije pojačanje Reala Lucas Silva, dok će umjesto Marcela zaigrati Coentrao.

Koliko god se to činilo logičnim, nosi i određeni rizik, jer u slučaju negativnog rezultata sa Sevillom, atmosfera u i oko momčadi „kraljevskog kluba“ opasno bi bila narušena. Ne sumnjamo da bi u tom slučaju prevrtljivi španjolski mediji prozvali Ancelottija zbog odmaranja igrača. Talijan vjerojatno zbog toga dvoji što napraviti.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider