Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Obranili prednost

Europska liga: Sporting iz Brage izbacio Sion

Sporting iz Brage izborio je plasman u osminu finala Europske lige nakon što je u uzvratnom susretu 16-ine finala odigrao 2-2 protiv Siona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Sportinga iz Brage izborili su plasman u osminu finala Europske lige nakon što su u uzvratnom susretu 16-ine finala odigrali 2-2 protiv Siona i obranili 2-1 pobjedu iz prve utakmice.

Švicarci su u Bragi vodili 1-0 i 2-1, no domaćin je oba puta uspio izjednačiti i tako obraniti prednost iz prve utakmice. U posljednjim trenucima susreta Sion je mogao do pobjede i plasmana u osminu finala, no Vincent Ruefli je uzdrmao vratnicu.

Pogotke za Bragu zabili su Josue (27-11m) i Nikola Stoiljković (48), dok je oba gola za Sion zabio bivši grčki reprezentativac Fanis Gekas (16, 29).

Ostale uzvratne utakmice 16-ine finala Europske lige na rasporedu su u četvrtak, a sastaju se Lokomotiva Moskva - Fenerbahče (0-2), Rapid - Valencia (0-6), Liverpool - Augsburg (0-0), Krasnodar - Sparta Prag (0-1), Lazio -Galatasaray (1-1), Schalke - Šahtar (0-0), Athletic Bilbao - Olympique Marseille (1-0), Bayer Leverkusen - Sporting Lisabon (1-0), Tottenham - Fiorentina (1-1), Porto - Borussia Dortmund (0-2), Olympiakos - Anderlecht (0-1), Manchester United - Midtjylland (1-2), Molde - Sevilla (0-3), Napoli - Villarreal (0-1), Basel - St. Etienne (2-3).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider