Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oporavak teče dobro

Gabrić: Nesreće se ne sjećam, a za mjesec dana bit ću kao nov

Mladi nogometaš Drago Gabrić sjajno se oporavlja od posljedica prometne nesreće.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iz splitske je bolnice otišao na rehabilitaciju u Krapinske Toplice, a optimističnog Dragu i oca Tončija posjetila je i ekipa Dnevnika Nove TV.

>> Drago Gabrić u bolnici primio novinare i prvi puta progovorio o kobnoj nesreći

>> Optimistične fotografije: Ivan Rakitić posjetio Dragu Gabrića

Smiješak je ponovno tu, kao i vjera u povratak na teren. Dva tjedna nakon teške prometne nesreće i životne opasnosti, Drago Gabrić čudesno se oporavlja.

"Osjećam se super. Svaki dan sve bolje i za mjesec dana bit ću kao novi", kaže Gabrić.

Dragina borba za život dirnula je kompletnu javnost. Prijatelji, suigrači, ali i brojni ljudi koji ne poznaju obitelj Gabrić iz dana u dan strijepili su nad vijestima iz splitske bolnice.

"Drago mi je i tek sad vidim koliko im značim. Kad sam vidio sve te ljude koji su bili uz mene. Tada vidiš koliko značiš i da si dobar čovjek", zahvalno će Gabrić.

Kobne večeri išao je po liječničke nalaze za prijatelja, koji je kasnije nažalost preminuo. Nesreće se i dalje ne sjeća.

"Pa, znam da sam išao prijatelju pomoći, trebao sam odnijeti neke nalaze, jer je prijatelj bio loše. I nažalost, nisam ni sebi ni njemu pomogao."

Pred Dragom Gabrićem sada je mjesec dana rehabilitacije. Desetak dana provest će ovdje u Krapinskim Toplicama, nakon toga preseliti negdje na obalu. I liječnici dijele optimizam našeg nogometaša, vjeruju da će Drago ponovno zaigrati nogomet.

Istu želju dijele i prijatelji iz reprezentacije. Pobjedu protiv Gruzije posvetili su upravo njemu i poručili da ga čekaju.

"Trebao sam biti na popisu. Nažalost nisam prisustvovao pobjedi, ali bitno je da je reprezentacija pobijedila i da ide planski sve."

Kao i s rehabilitacijom. Već prvi dan stao je na noge. "Danas sam probao. Malo je teško, al' dobro je. Probao sam danas i bit će to super."

Ne sumnjamo. Drago Gabrić najvažniju bitku, za život, je dobio. Sada se okreće borbi za povratak nogometu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati

Nastavi čitati