Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još uvijek pregledavaju

Englezi pokrenuli istragu protiv Slavena Bilića!

Loše vijesti stižu za Čekićare koji su i dalje itekako u igri za Europu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slaven Bilić i napadač West Hama Andy Carroll trenutno se nalaze pod istragom Engleskog nogometnog saveza (FA) zbog izjava u kojima su poslije utakmice s Leicesterom bili razočarani odlukama suca Jona Mossa.

U uzbudljivom susretu, Leicester je uspio izboriti bod nakon što je u zadnjim minutama za njih dosuđen jedanaesterac, ali s tom se odlukom nikako nisu mogli pomiriti Bilić i Carroll.

"Napravili smo dovoljno da uzmemo tri boda, do posljednjih nekoliko sekundi. Teško je bilo sucu s obzirom na publiku. Znam kako se osjećao. Iako to nije bio jedanaesterac. No navikli smo na to ove sezone", rekao je Bilić, a britanski The Sun danas piše kako FA ispituje dovođenje u pitanje integriteta glavnog suca utakmice zbog ovih izjava.

Poslije utakmice Mossovim odlukama nije bio oduševljen ni Carroll.

"Ovo više nije normalno. Neprihvatljivo je da suci iz kola u kolo sude protiv nas. Nije ovo ni prva, a vjerujem ni posljednja loša sudačka odluka na našu štetu. I to nije samo moje mišljenje, puno ljudi koji prate nogomet reći će vam istu stvar", rekao je engleski napadač.

Bilić: Od svih komentara moj je bio najblaži

The Sun piše kako u savezu još uvijek pregledavaju njihove izjave nakon utakmice kako bi donijeli konačnu odluku hoće li i službeno pokrenuti slučaj i zatražiti ih da se o svemu očituju nakon čega bi trebali donijeti odluku o kazni.

"Rekao sam to što sam rekao i od svih komentara moj je bio najblaži. Suosjećao sam sa sucem jer mu je bilo teško suditi, kao i sudačkoj ekipi. Mi i Savez bi im trebali pomoći. Mossu je bilo teško u ovoj utakmici. Trpio je ogroman pritisak pogotovo jer se bliži kraj sezone", poručio je Slaven Bilić na današnjoj konferenciji za medije.

West Ham će sutra na svojem Boleyn Groundu dočekati Watford i tako pokušati ostati u utrci za mjesta u europskim natjecanjima, dok Leicester nastavlja borbu za prvo mjestu u subotu protiv Swanseaja na domaćem terenu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider