Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Razočaranje na 'Otoku'

Engleski mediji: 'Zagreb je u utorak pogodio potres, 24 sata kasnije tresao se Arsenal'

Jučerašnju pobjedu Dinama nad Arsenalom od 2-1 u utakmici 1. kola F skupine nogometne Lige prvaka britanski mediji su u četvrtak opisali kao "šokantnu", a igru Arsenala ocijenili su "užasnom".

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gotovo svi mediji istaknuli su isključenje Oliviera Girouda kao ključ, no isto tako ponovno kritizirali Wengera zbog ponavljanja istih pogrešaka. 'The Guardian' tako navodi kako Dinamo nije upisao pobjedu u Ligi prvaka u zadnjih 15 utakmica.

VIDEO Očaj navijača Arsenala u Zagrebu: 'Kakvu je to momčad izveo Wenger?'

Englezi šokirani, Wenger ošamućen: Što mu napraviše ti Hrvati!

'Ovo je najbolji Dinamo! Ne zanima me što Wenger misli'

''Zagreb je u utorak pogodio potres koji je trajao oko pet sekundi. 24 sata kasnije tresao se Arsenal. Dinamo nije slavio u grupnoj fazi Lige prvaka u zadnjih 15 utakmica, još od 1999. kod kuće protiv Sturma'', piše ugledni 'Guardian'.

'Guardian' dodaje i da Wenger odbija prihvatiti Arsenalov 'zasluženi poraz od Dinama' i za sve okrivljuje suca.

'BBC' spominje kako su 'Topnici' i lani loše krenuli u skupini Lige prvaka, ali da će sada biti kudikamo teže, također spominjući isključenje francuskog napadača.

''Nakon što je pobijedio top englesku momčad po prvi puta u Ligi prvaka, Dinamo je produljio svoj niz na 42 utakmice bez poraza. Menadžer Arsenala ponovno je doživio poraz na startu Lige prvaka, ali ovaj put će imati teži zadatak da prođe skupinu'', prenosi 'BBC'.

Na naslovnici 'Daily Maila', pak, piše: 'Dinamo slavi šokantnu pobjedu nad užasnim Arsenalom'. "Potres večer prije utakmice nije potresao Arsenal, ali su doživjeli zakašnjeli šok kada je Olivier Giroud zbog gubitka samokontrole isključen pet minuta prije kraja prvog poluvremena", dodaje 'Daily Mail'.

'Daily Telegraph' ocjenjuje da Arsenal ne može nastaviti računati na Girouda. "Crveni karton Oliviera Girouda i užasno loša obrana znače da su Arsenalove nade za plasman u daljnju fazu natjecanja Lige prvaka već sada smanjene", zaključuje 'Daily Telegrapgh'.

"To je bila izuzetno loša večer za Oliviera Girouda koji je, nakon što je promašio tri dobre prilike, isključen u prvom poluvremenu zbog drugog žutog kartona", zaključuju i 'Daily Mail' i 'Daily Telegraph'.

Što kažete na Dinamovu pobjedu protiv Arsenala?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider