Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'vraški dobar menadžer'

Engleska 'luda' za Bilićem: Našao se u legendarnoj pjesmi The Beatlesa

Dopredsjednik West Hama David Gold javno je čestitao Slavenu Biliću na još jednom velikom uspjehu i pobjedi kod vodeće momčadi prvenstva, a Englezi su njegovo ime ubacili u pjesmu popularnih The Beatlesa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

West Ham je u sklopu 6. kola engleske Premierlige s 2:1 slavio protiv dojučerašnjeg stopostotnog Manchester Cityja, koji uz maksimalni učinak u prvih pet kola nije primio nijedan pogodak. Bilić je tako u uvodnih šest kola upisao tri gostujuće pobjede i to protiv engleskih velikana. Redom su padali Arsenal (2:0), Liverpool (3:0), te sada i Manchester City. Dopredsjednik kluba Gold imao je potrebu javno pohvaliti bivšeg izbornika koji je dokazao da je vrhunski taktičar.

"Bravo Slavene, sjajan rezultat. Navijači su bili fantastični, a igrači su dali sve od sebe", napisao je na Twitteru Gold i priložio Bilićevu sliku u odijelu i svim navedenim rezultatima.

Domišljati Englezi brzo su smislili još jedan način da Bilićevo ime ubace u pjesmu. Riječ je o pjesmi The Beatlesa 'All You Need Is Love', međutim umjesto riječi love (ljubav) po novome se pjevuši 'All You Need Is Slav'.

Društvene mreže poput Facebooka i Twittera također su pune pohvala na Bilićev račun, koji je tako postao prvi menadžer koji je u ovoj sezoni Premierlige nanio Cityju poraz.

West Ham je pobjedom izbio na drugo mjesto prvenstvene ljestvice, te bi mogao tamo i ostati ukoliko Manchester United ne slavi na gostovanju kod Southamptona, te Crystal Palace ne pobijedi Tottenham u gostima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider