Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Kandidirao za susret

Emotivan oproštaj Khedire od Modrića: 'Nedostajat će mi Luka...'

Steve McManaman (43), bivši vezni nogometaš Engleske, rekao je u nedjelju u Madridu da Real Madrid lani nije imao sreće jer se ozlijedio Luka Modrić i da ne razumije odluku o otkazu treneru Carlu Ancelottiju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Modrić je, pak, u revijalnoj utakmici u Stuttgartu izašao na teren u opremi no ostao je čitav susret na klupi što je posljedica ozljede desnog koljena zadobivene 18. travnja.

"Real Madrid lani nije imao sreće što se ozlijedio Modrić, a i drugi igrači", rekao je McManaman nakon humanitarne utakmice pred 70.000 gledatelja u kojoj su legende Real Madrida pobijedile s 4-2 bivše zvijezde Liverpoola.

McManaman je od 1990. do 1999. igrao za Liverpool, a onda je kao slobodan igrač prešao u Real Madrid gdje je ostao četiri sezone.

"Sviđa mi se Ancelotti i ne razumijem zašto više nije ovdje. No imam povjerenja u Rafu", rekao je osvrnuvši se na promjenu na klupi Reala koju je preuzeo Rafael Benitez, nekadašnji trener Liverpoola i lanjski trener Napolija.

Legende Liverpoola povele su 2-0 golovima Harry Kewella i Michaela Owena, oba puta glavom nakon ubačaja s desne strane, a izjednačio Roberto Carlos iz dva penala. Pobjedu su kraljevskom klubu donijeli José Emilio Amavisca u 67. i Iván Pérez u 83.minuti.

Luka Modrić se, pak, u Njemačkoj pojavio na terenu prvi put od ozljede desnog koljena u utakmici protiv Málage 18. travnja. U revijalnoj utakmici u Stuttgartu, koju je organizirao njegov donedavni suigrač Sami Khedira (28), bio je u momčadi „Sami Allstars“ protiv „Khedirinih Jedanaest“ no čitav je susret proveo na klupi.

"Šteta što ne mogu igrati, još uvijek me boli koljeno pa je bolje ne forsirati", izjavio je Modrić za njemačku televiziju Sport1.

Sami Khedira je u Real Madrid došao 2010. iz Stuttgarta, a od iduće sezone igrat će za Juventus.

"Nedostajat će mi Iker, on je istinska legenda. Sergio Ramos, izvanredni lider, primjer je kojeg se slijedi. Zatim Cristiano, koji radi kao nitko. Luka, kakav je on samo dobar prijatelj i osoba...", rekao je Khedira u oproštajnom intervjuu za španjolski sportski list Marca 23.svibnja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider