Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mali majstori

VIDEO Pogledajte kako su zvijezde El Clasica izgledale kao klinci

U subotu nas čeka spektakl u Barceloni, prvi El Clasico u 2016. godini.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Oni koji ne vole prekide nacionalnih prvenstava zbog termina posvećenih reprezentacijama već danas dolaze na svoje. Nastavljaju se uzbudljive završnice liga diljem Europe, a vrhunac vikenda bit će u subotu od 20.30 kada se na Camp Nouu sastaju Barcelona i Real Madrid.

Katalonci imaju čak 10 bodova prednosti pred najvećim rivalom te sedam bodova više od drugoplasiranog Atletica. Pobjeda bi dodatno bacila i jedne i druge Madriđane na koljena, jer El Clasico je najveća prepreka barci u obrani naslova.

No, Real želi zakomplicirati stvari rivalu, a pobjeda bi čak možda i okrenula situaciju te produžila nadu Kraljeva u mogući senzacionalni preokret za neke već završenog prvenstva.

Kako stvari stoje, Luis Enrique i Zinedine Zidane će na raspolaganju imati najjače sastave iako su mnoge zvijezde stigle tek jučer ili danas s reprezentativnih akcija u Južnoj Americi. Spektakl je zagarantiranih kada s jedne strane imate Messija, Neymara, Suareza, Iniestu, Rakitića, a s druge Ronalda, Balea, Modrića, Jamesa, Benzemu…

A kako su neki od njih izgledali kao klinci podsjeća nas madridski AS u kompilaciji snimki iz djetinjstva (VIDEO) Ramosa, Piquea, Neymara, Jamesa, Messija, Inieste…

Kako će završiti subotnji El Clasico na Camp Nou?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider