Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Barca dobiva 'rat'?

'El Clasico' u Torinu: Real se službeno oglasio po pitanju Pogbe

Talijanski dnevni list La Stampa u svom najnovijem izdanju tvrdi da se predstavnici Real Madrida i Barcelone nalaze u Torinu gdje uvjeravaju čelnike Juventusa da puste svog najperspektivnijeg igrača...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predstavnik Real Madrida, kojeg je predsjednik Florentino Perez navodno poslao s jasnim uputama, "dovedi mi Paula Pogbu", već je nekoliko dana u Torinu gdje pregovara s čelnicima Juventusa. Prema najnovijim informacijama iz talijanskog tiska u Torino je sletio i Ariedo Braida, sportski direktor Barcelone, koja ništa ne želi prepustiti slučaju.

Nakon sezone bez trofeja Real Madrid kreće po nova pojačanja, koja bi u otprilike isto doba iduće godine pripomogla u podizanju barem dva trofeja. Poznato je da kreće čistka igrača u 'Kraljevskom klubu', koji bi Juventusu u zamjenu, i naravno novac, mogao ponuditi čak dvojicu zanimljivih nogometaša. Naime, Asier Illarramendi i Sami Khedira nalaze se na izlaznim vratima Reala, a upravo oni pokrivaju poziciju na travnjaku kao i Juveov 'dragulj' Paul Pogba.

La Stampa prenosi da Real nudi Pogbi petogodišnji ugovor i 10 milijuna eura po sezoni! To bi ga, s tek navršene 22 godine, svrstalo u sami vrh najbolje plaćenih igrača madridskog kluba, ali i svijeta.

Nakon što je ta vijest talijanskih novina podigla dosta prašine u nogometnim krugovima, potrebu da se oglasi dobio je i sam Real Madrid:

"Zbog napisa La Stampe da je Real Madrid zainteresiran za Paula Pogbu želimo objaviti sljedeće: Nismo bili u kontaktu s klubom, igračem ni njegovim menadžerom, tako da su svi napisi pogrešni", stoji na službenoj stranici Real Madrida. 

Barcelona pak traži zamjenu za Xavija Hernandeza, koji je prošloga tjedna obznanio svoj odlazak iz Katalonije. Zasada nema informacija koliko je i koga Barcelona spremna ponuditi za usluge sjajnog francuskog veznjaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider