Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svi im napadači 'out'

Ekskluziva Engleza: City nudi 32 milijuna eura za Mandžukića!?

Najbolji hrvatski napadač na meti je Manchester Citya...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mario Mandžukić prvi je na listi želja aktualnog prvaka Engleske za zimski prijelazni rok.

"Manuel Pellegrini želi dovesti Mandžukića u Manchester City i spreman je ponuditi 25 milijuna funti", vrišti s naslovnice tabloida Daily Stara na Badnjak uz prefiks ekskluzivno.

Englezi pišu kako je Čileanac odlučan u namjeri da osvježi napadačke opcije jer problema s ozljedama imaju sva tri napadača Građana - Sergio Aguero, Edin Džeko i Stevan Jovetić. Mandžukiću se okrenuo nakon što je Newcastle izvjesio astronomsku cijenu od 35 milijuna funti za Papissa Cissea.

To je automatski učinilo Mandžu prvom željom i početna ponuda Atleticu iznosi 25 milijuna funti odnosno 32 milijuna eura.

Neimenovani izvor iz Manchester Citya za Daily Star je izjavio: "Problem kojeg imamo u napadu zahtijeva što je moguće brže rješenje i Mario je prvi cilj. Bit će teško dovesti ga, ali ako itko to može, onda je to City sa sredstvima koja mu stoje na raspolaganju."

Podsjećamo, Mandžo je ljetos prešao iz Bayerna (33 gola u 54 utakmice) u Atletico Madrid za odštetu od 22 milijuna eura. U novom klubu je u 22 utakmice zabio 14 golova, suigrači i trener Diego Simeone iznimno ga cijene i pitanje je želi li nakon samo šest mjeseci ponovno mijenjati klub, ligu i državu...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider