Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Više uplata nego na City

Leicester pokrenuo lavinu: Evo na koga su Englezi već nahrlili uplatiti novac

Leicester City pokrenuo je lavinu među kladioničarima koji su već pohrlili uplatiti novac na autsajdere za iduću sezonu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izgleda da kladioničari u Engleskoj ne vjeruju ili nisu čuli za onu 'nije svaki dan nedjelja', pa hrle u kladionice stavljati novac na - Burnley!?

Da, i to je efekt senzacionalnog Leicesterova naslova prvaka.

''Taj je trijumf 'lisica' ljudima još svjež u glavi, pa smo već primili gotovo tisuću uplata na to da će Burnley (koji je u ponedjeljak izborio ulazak u 1. ligu, nap. a.) biti prvak iduće sezone!'', naglasio je Steve Freeth iz djelatnik kladionice.

A to znači da se više ljudi kladilo na Burnley nego na Manchester City, koji je s koeficijentom 2,37 najveći favorit. Poput Cityja, koji preuzima Pep Guardiola, i Chelsea s novim trenerom Antoniom Conteom dobro kotira, te je koeficijent da će biti prvak 6.

Na početku ove sezone tečaj na Leicester bio je 5000, dok je kladionica s Burnleyem krenula s 2000, ali taj je tečaj već prepolovljen na 1000. S druge strane, koeficijent da će isti klub ispasti iz lige odmah u idućoj sezoni je 1,80.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider