Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Velika stvar za nas'

Veliko pojačanje Dinama: Potpisao vratar Portugala!

Dinamo je na službenoj stranici potvrdio dolazak Eduarda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novi vratar Dinama je Eduardo dos Reis Carvalho, rezervni čuvar mreže Portugala. Eduardo, koji će 19. rujna navršiti 32 godine, potpisao je trogodišnji ugovor s Modrima, a zadovoljstvo takvim raspletom izrazio je trener Zoran Mamić.

"Velika je ovo stvar za sve nas koji radimo u Dinamu i našem nogometu. Eduardo je pravo pojačanje i nadam se da će donijeti kvalitetu više našoj momčadi", izjavio je Mamić, a prenosi službena stranica Dinama.

Eduardo je prošlu sezonu proveo u Bragi na posudbi iz Genoe koja ga nije imala u planu vraćati, a u Bragi, koja je željela dovesti ga u svoje redove, zakomplicirala se financijska situacija i Dinamo je to iskoristio. Interes za dovođenje Eduarda iskazao je i Levante, gdje je trebao biti prvi vratar nakon (očekivane) prodaje sjajnog Kostarikanca Keylora Navasa, ali Modri su finiširali posao i doveli veliko pojačanje uoči napada na Ligu prvaka.

U dosadašnjoj karijeri Eduardo je branio za Bragu, Beiru Mar, Vitoriu Setubal, Genou, Benficu i Istanbul, a skupio je i 35 nastupa za reprezentaciju Portugala, uključujući i četiri na SP-u 2010. kada je primio samo jedan pogodak (od Španjolske u osmini finala).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider