Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki posao

Chelsea spustio cijenu: 'Sve dogovoreno, Hazard stiže u Real'

Treneru Kraljevskog kluba, čini se, ostvarit će se velika želja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju španjolskog tiska belgijski nogometni reprezentativac Eden Hazard (25) u lipnju će napustiti Chelsea i karijeru nastaviti u Real Madridu.

Bluesima će pripasti 40 milijuna eura odštete, a nije poznato koliko će belgijski veznjak zarađivati na Santiago Bernabeu.

"Sve je dogovoreno, Hazard seli u Real Madrid," objavio je OK Diario.

Realov trener Zinedine Zidane, koji je bio pod silnim pritiskom u uzvratu s Wolfsburgom, je belgijskog majstora označio kao glavno pojačanje za iduću sezonu i sada može odahnuti jer su veliki interes za Hazardove usluge pokazali i drugi klubovi.

Belgijski reprezentativac ove sezone nije zabio niti jedan gol za Chelsea u prvenstvu i uklopio se u očajnu sezonu londonskog sastava. Međutim, prošle sezone je predvodio Chelsea do naslova prvaka postigavši 19 golova u svim natjecanjima, a dobio je i nagradu za najboljeg igrača Premirerlige.

Hazard je u Chelsea stigao 2012. iz Lillea za 35 milijuna eura.

Hazarov prelazak u Real Tuttomercato.web dovodi u vezu sa zahtjevom Garetha Balea za povratkom na Otok. Jasno je da u Realovoj početnoj postavi neće biti mjesta za tri fenomenalna krila (Ronaldo-Bale-Hazard), a Bale je navodno zatražio da ga prodaju ili u Manchester United ili u Manchester City.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider