Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nema ga u nedjelju

Dvojbi više nema: Ancelotti otkrio kad se vraća Luka Modrić!

Trener aktualnog europskog nogometnog prvaka Reala iz Madrida Carlo Ancelotti u subotu je izjavio kako bi se naš reprezentativni veznjak Luka Modrić mogao vratiti na travnjak u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Schalkea 04 koja je na rasporedu 10. ožujka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ranije se najavljivalo kako bi Modrić, koji nije igrao zbog ozljede mišića zadobivene na utakmici Italija - Hrvatska od sredine studenoga, mogao biti u sastavu Reala za nedjeljni prvenstveni dvoboj protiv Villarreala, ali na konferenciji za medije dan prije utakmice Ancelotti je odbacio takvu mogućnost.

"Luka Modrić neće biti u sastavu. Prošloga je tjedna dobro trenirao s ostatkom momčadi, ali za povratak je potrebno još rada. Razmišljamo ga vratiti za utakmicu protiv Schalkea", izjavio je Carlo Ancelotti.

Nakon utakmice protiv Villarreala, a prije uzvrata protiv Schalkea Real će još sljedeće subote gostovati kod Athletica u Bilbau, a Modrić će po svemu sudeći propustiti i putovanje u Baskiju.

Real je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka ka gost pobijedio Schalke sa 2-0, te je praktički osigurao prolazak u četvrtfinale.

U španjolskom prvenstvu Real nakon 24 odigrana kola vodi na ljestvici sa 60 bodova, četiri više od druge Barcelone, te sedam od gradskog suparnika Atletica.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider