Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Proslava za rekord

Dvije utakmice na Poljudu u dva dana: Tisuće navijača gledat će Hajduk B!

Hajduk i njegovi navijači imaju način kako da smanje štetu zbog nove kazne HNS-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nadali su se u Splitu kako se jučer neće sastati Komisija za žalbe HNS-a, pa bi žalba odgodila odluku o kazni odigravanja dvije utakmica bez prisutnosti gledatelja zbog nereda u Dugopolju. No, Komisija se brže prije sastala te potvrdila kaznu kojom se subotnja utakmica 13. kola Hajduk - Lokomotiva, te utakmica 15. kola Hajduk - Osijek 8. studenog moraju igrati pred praznim tribinama stadiona Poljud.

Huligani u redovima navijača Hajduka opet su tako napravili veću financijsku štetu za klub kojem su prijeko potrebni novci od prodaje ulaznica. No, Hajduk ima vjerne navijače koji će ipak moći pomoći klubu.

Ako neće smjeti na utakmicu 1. HNL u subotu, onda će doći gledati Hajduk B u 3.HNL dan kasnije i na trećeligaškoj utakmici proslaviti 64. rođendan Torcide. To će, vjerujemo, biti rekord utakmica treće lige u Hrvatskoj.

Hajduk B će ugostiti Primorac 1929 na glavnom travnjaku poljudskog travnjaka, dan nakon što pred praznim tribinama prva momčad ugosti Lokomotivu. Utakmica 12. kola Treće HNL jug igrat će se u nedjelju s početkom u 14:30 sati, za gledatelje će biti otvorene sjeverna i istočna tribina Poljuda.

Cijene ulaznica:

Tribina sjever: 10 kuna
Tribina istok: 20 kuna

Godišnja ulaznica (pretplata): vrijedi (vlasnici godišnjih ulaznica za Zapad mogu ući na Istok). Ulaznice će se prodavati na Poljudu u nedjelju od 9 sati.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider