Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ponajbolji na 'Otoku'

Dva bisera Premierlige na meti Reala i Barce: Englezima se neće svidjeti

Dva ponajbolja igrača Premierlige spominju se u kontekstu potencijalnog odlaska u španjolsku Primeru...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji igrač Engleske u prošloj sezoni Eden Hazard te sjajni mladi veznjak Liverpoola Philippe Coutinho nalaze se na mati španjolskih klubova. Počevši od Hazarda, koji je već neko vrijeme na popisu želja Real Madrida, prenosi 'Sunday Times'.

Predsjednik 'Los Blancosa' Florentino Perez rekao je kako iduće ljeto planira dovesti jedno veliko ime, a na vrhu liste nalazi se veznjak Chelseaja. Sad još treba uvjeriti Belgijca koji se dobro skrasio u Londonu. Prema 'Sunday Timesu', ako Hazard kojim slučajem završi na Santiago Bernabeu, jedan od dvojca Cristiano Ronaldo ili Gareth Bale će biti prodan.

Što se tiče briljantnog razigravača 'Redsa', on je navodno na popisu želja aktualnog prvaka Europe Barcelone. Štoviše, Katalonci su već pristupili Liverpoolu raspitujući se za mladog Brazilca. Inicijalni razgovori napravljeni su kad je bilo pregovora oko tinejdžera s Nou Campa Adama Traorea.

Zasad se jedan i drugi potez čine nerealnim, ali treba uzeti u obzir tradiciju i financijsku moć Reala i Barcelone koji su otimali i veće igrače iz Premierlige.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider